Ihanaa kädentaitomessut lähestyvät! Onkohan teitä muitakin hurahtaneita; rahaa säästetään ostoksia varten ja ostoslistaa suunnitellaan etukäteen tai ainakin listataan mitä on pakko nähdä. Olen jokusena vuonna ottanut töistäkin oikein vapaapäivän, jotta pääsen paikalle heti perjantaina avajaisaikaan. Tuntitolkulla kiertelen, ihastelen ja sorrun -kauppalistastani huolimatta ostokseni paisuvat ja paisuvat (shopholicin piirteitä?!). Joka vuosi olen ostanut ainakin kaksi käsitöihin liittyvää kirjaa, joita luen sitten onnessani kotona. Kankaatkin ovat kuin kärpäspaperia, ilman niitä ei pääse pois, terttuvat niin tiukasti kiinni vaikka kotona "kärpäspaperikokoelma" paisuu yli äyräidensä!

243328.jpg 

Tänä vuonna ostoslistani pitenee perustellusti: aloitin pitsin nypläyksen ja siihen(kin) löytyy tarvikkeita ja lankoja vaikka kuinka houkuttelevia ja tietysti tuikitarpeellsia enkä sitäpaitsi ole shoppaillut niitä edellisvuosina! Ja toki kaikkea tarpeellista kannattaa hamstrata, kun on mahdollisuus, seuraavat messut ovat vasta vuoden päästä! ;)

Huh, ihana aviomieheni vielä siunaa kaiken tämän shoppailuni!

Luin muuten hauskan kirjan tässä kuukausi pari sitten: "Himoshoppailija matkustaa" (tai jotain sinnepäin)... suositellaan kaikille kaikille kiinnostuneille ja etenkin niille, jotka löysivät itseensä sopivia piirteitä kirjoituksessani ;)