Hmm... tälläinenkin voi olla kirjahylly, kirjaimellisesti. On siis tehty oikeista kirjoista. Sivut on tallella jne. Kirjoja rakastavan sisustuselementti, jos ei tee pahaa reikien porailu kirjoihin :) Idean keksijä on tuntematon, torilöydös :)

630397.jpg630396.jpg

Kirjahyllyn kirjat, ylinnä: Elämäni kirjokudos, Pylkkänen, toisena Tuulen viemää (!!!) ja alinna Räsänen: Helena ei tottele. Ylähyllyllä istuu huovuttamani mopsi, tehty silloin kun taitoa ei ollut nimeksikään ja alahyllyllä makoilee vanhin leluni "Apinavauva".  Apinan alla pari kirjaa Nasu & Nalle Puh (kirjoja kirjoista tehdyssä kirjahyllyssä hih ;) ).  Kirjahylly odottelee uutta asemointia... pois pojalleni tulevan huoneen seinältä. Ehkä hyllykkö on siksi on vähän orvon oloinen...

Vielä pari viimeisintä kirppislöytöä...

Olen kertonut aiemmin harrastavani ikebanaa ja käsiini sattuikin älyttömän halvalla, yhteensä 4 e, nämä kaksi kirjaa:

630398.jpg 

Pienempi kirja, Shizuko Yuhashi & Marta Keravuori, Kukka-asetelmia (1954) on  jo olemassa kirjahyllyssäni, tämä siis on tuplakappale!??! Mutta hinta oli niin alhainen etten sitä raskinut jättää ostamatta. Ikebana kirjoja ei muutenkaan ole kovasti tyrkyn, katsotaan josko sen lahjoitan joskus eteenpäin? (BTW: Ostan mielelläni ikebanakirjoja jos jollakulla on sellaisia... Tarjoa!) No okei alimmainen kirja ei ole ikebanaa, mutta kukkien asettelua kuitenkin: "Kukkien sidontaa ja asetelmia, Jorma Nuorsalo".

 

Ja jos joku ei ole vielä löytänyt tänne, käykääs kurkkaamassa mitä muuta ihanaa kirjoista voi syntyä!