Tämä kortti on suunnilleen vanhanaikaisen pienen postikortin kokoinen (3"x5"). Toinen skinnyni :)

Muuttolintu

1251041916_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

  • Forget me not... 1 leimasin (x)
  • 2 kuviopaperia (x)
  • 3 kukkaa (x) ja vähän ylimääräisiä

Noita muotoonleikattuja kukkasia en ole oikeastaan käyttänyt missään aikaisemmin. Meinasinkin ensin leikellä ne terälehdittäin palasiksi, ikäänkuin puunlehdiksi, mutta kun laskin ne kortin päälle, näyttivät kukat toimivan sellaisenaan. Ihan hyvä kokeilla välillä jotain mihin ei ole tottunut... Höyhenet/kukka yhdistelmä on saatu Vikeltä.

Kortin värimaailmana käytin syksyn värejä myös vertauskuvallisesti. Syksy on toisinaan harmaata... Kuvan tytöllä on mielestäni haikea ilme ja harmaa tausta luo tunnelmaa luopumisesta, syksyn jäähyväisistä. Muuttolintu on lähdössä, "forget me not..." (=älä unohda minua). Musta kukka kortin alareunassa kuvaa ehkä syksyn raskautta, pimeyttä ja luonnon kuolemaa (joka toki herää taas keväällä). Kortin alareuna on käsitelty mustalla musteella niinikään. Pohjassa toistuu harmaus, mutta myös ruskea ja oranssi. Syksyn iloisempia värejä on kortin yläreunassa, puiden lehdethän ovat mitä kauniimpia syksyisin, kirkasta keltaista, oranssia, voimakasta punaista... Kortin yläreunaa on käsitelty ruskean lisäksi oranssilla musteella.

Kortti on sekä Kollaasimanian haasteeseen "syksyn värit" ja P*skarteluhaasteeseen #2.

(basic gray, tyttö shabby cottage, chalks, musteet, tekstileimasin, crafty secrets, scrappychic, kukat (?), höyhenet, haaraniitit, santapaperi käsittely)