Olen nyt viimeaikoina päässyt useammin käymään kirppiksellä. Nalleja ei ole pöydillä näkynyt (enkä nyt jostain syystä niitä ole jaksanut itse ommellakaan), mutta tälläisen nuken bongasin. Siinä oli jotain entisaikojen viehätystä vaikkeivat nämä nyt niin vanhoja vielä olekaan. Vinkumekanismi on rikki ja puhdistuksen sekä pienen korjauksen tarpeessa nukke on. Nimesin sen Mariaksi. On sitten kokoelman ensimmäinen vaaleaihoinen nukke.

647148.jpg

647147.jpg

<3 <3 <3

Olen myös päättänyt toteuttaa seuraavanlaista toimintatapaa, ja aloitin sen tästä em. ostoksesta: aina kun ostan jonkin uuden esineen tai tavaran laitan pois (kiertoon) kaksi vanhaa kotona ollutta tavaraa. Välillä kun tuntuu siltä, että tavaraa on ihan liiaksi! Ärsyttää säilytystilan puute jne. Näin sen tavaramäärän pitäisi ainakin teoriassa vähetä ;)

Hmm... Tuumasta toimeen siis... Tunnustan ei tämä ollutkaan niin helppoa. Jokaiselle turhalle tavaralle tuli yhtä-äkkiä erilaisia käyttötarkoituksia! Toisin sanoen; jopas todellakin oli korkea aika aloittaa tämä saneeraus!!! No kiertoon päätyivät huopamaisesta tekokankaasta tehty laukku (tuli ilmaiskylkiäisenä toisen ostoksen yhteydessä) ja jostain kulkeutunut huovutettu tähti (ei siis ole minun huovuttamani). Näillekin olisi ollut tyrkyn käyttöideoita: kassi - kesäisen kukka-asetelman/ruukun suoja, kun poistaa sangan tai pojalle leluksi, tähti - pakettikoriste, jatkotyöstöön askarteluun tai villatäytteeksi nallen sisälle. Mutta kiertoon lähtivät!

Kammottavat turhuudet kiertoon:

647707.jpg

Ps. Kuva on niin järkky, että oikein ihmettelen, etten heti ole niitä pois heivannut!