Edellisessä
postauksessani kerroin mini art journal -haasteesta. Viikottain tämän vuoden ajan haasteeseen osallistujat saavat kysymyksen, johon jokainen vastaa itse journalin muodossa. Nuutuneisuudestani huolimatta sain tehtyä ensimmäisen osan, 1/52. Ohjeistuksessa luki "small=good" ja tämä toimi ohjeena loistavasti; ei ollut liian suuritöistä.

Pohjana on n. atc:n kokoinen tagi. Jatkossa voi olla, että pohjani ovat myös erilaisia/kokoisia, tai sitten eivät. Kantta en vielä tehnyt, vaikka ajatukseni onkin koota journalit yhteen "kirjaksi". 

Ensimmäinen kysymys kuului:  "What do I wish for this year to bring?"Tagin etupuoli ja kääntöpuolella se ihka ensimmäinen ikinä (hehkutusta!) 
tekemäni journal.

Mitäpäs sieltä sitten löytyykään? Positiivisia kannustavia sanoja. Osan leimasin ja osan kirjoitin kaunolla, jota en oikeasti käytä mihinkään. Kaunokaiskoukeroni eivät oikein aina kääntyneet kauniisti, eikä kynäkään ollut paras mahdollinen mutta...

Elä, naura, nauti. Edisty, opi enemmän, toimi, liiku/kuntoile/harjoittele enemmän. LOVE. Explore, matkusta ( Caaaaalifooorrrnia!!!!!!). Laita asiat tapahtumaan, älä katsele maailman ohimarssia (leimattu teksti pystyssä). Niin ja se lusikka - ota lusikka kauniiseen käteen. Jätin lusikan varren, jotta siihen voi konkreettisesti myös tarttua ;)Mielenkiinnolla odotan projektin jatkoa!