Muutamia viimeaikaisia tuotoksiani

Keiju minussa -sivu rakentui valmiiksi annetun pohjan päälle. Minua hieman hämäsivät nuo voimakkaat pystyraidat pohjan kuvioinnissa molemmin puolin, mutta sain ne mielestäni ihan kohtuulisesti sulautumaan kokonaisuuteen. Mukana mm. tuscanrosen kuva, riisipaperia, rubb on ja pari paperileiketä Tuli nyt tehtyä se kliseinen kruunukin ;)

1634666.jpg

 

Seuraavankin decon aiheena oli vintage. Nyt sivu koristeltiin molemmin puolin. Tähän otin oman pohjan tarjolla olleen valkoisen sijaan:

1634664.jpg1634665.jpg

Vasemmanpuoleisen teksti:  "A nomad I will remain for life, in love with distant and uncharted places" Isabella Eberhardt

 

Love -aiheinen deco sai myös oman vintageasunsa. Saajan toiveena oli sivuun liitetty aiheeseen sopiva aforismi tms. lause.

1634669.jpg

Tämä deco oli jo valmiiksi hauskasti sydämen muotoinen. Tein oman pohjan vihon ohuen sivun päälle. Kuva on jälleen tuscan rosen, teksti puolestaan crafty secretsin arkista. Pidän noista sydäntarroista, ne ovat olleet monikäyttöisiä läpikuultavuutensa ansiosta. Sain niitä arkillisen joskus NiuNaulta :)