Mitä isot edellä sitä pienet perässä... Meillä 2v10kk on innokas tarttumaan saksiin ja liimaan aina jos äiti antaa myöden. Löysinpä sitten Mimikolta lasten atc-korttivaihdon ja päätin, että kokeilaampa tätä. Toki tein hieman esivalmisteluja pojan taitotason huomioiden, leikkelin pandankuvia valmiiksi ja poimin kirjaintarroja (p a n d a) liimattavaksi.

Ensin poitsu käytteli saksia ja leikkeli vihreän sävyisiä pahveja palasiksi ja liimasi niitä atc- korttien pohjaan (osasta paloista  tuli kyllä oma kerrostaideteos). Tämän jälkeen poika valitsi oikeat pandakuvat kortteihin ja liimasi ne itse valitsemilleen paikoille. Äiti laittoi lopuksi kirjaintarrat aina pojan sormen osoittamaan kohtaan.

1051337.jpg

 

Äitikin askarteli yhden panda/Japani aiheisen kortin ja laittoi sen vaihtoon samassa kuoressa. "Nippon"

1051340.jpg

 

Perjantain postissa saapuivat  lasten atc-vaihdon upeat ja hienot panda-aiheiset atc-kortit kera pandakuvien  ja niitä ihasteltiin kovasti. Kiitokset taiteilijoille!!! Kun en heti ehtinyt kuvata saapuneita, meillä ehti osa luikahtamaan salaiseen piiloon, joten ainakin toistaiseksi julkaistaan vain lähetetyt :)