883616.jpg

Rakastan teetä... etenkin näin syksyllä ja iltojen pimetessä, talvea kohti mentäessä. Minulla on  keittiössä kaappi, joka on täynnä erilaisia teelaatuja. Omistan myös sekalaisen kokoelman teekuppeja ;)

Teestä on minulle tullut houkutus ja ajattelin houkutella muutaman teen ystävän mukaan kokeilemaan seuraavaa:

Tea Time - ilahduta teellä ja omalla tekeleelläsi  

Ajatuksena siis on, että pareittain (arvon parit) lähetetään toisillemme teetä, joka on pakattu kauniisti itse tehtyyn "pakkaukseen". "Pakkaus" voi olla askarreltu,  kudottu, virkattu, huovutettu, itse koristeltu valmis rasia tai mikä vaan itse tuunattu teesäilö, jonka myötä toista ilahduttaa teen kera. (Ja jos se kahvi on "se juttu" miksei voi toivoa kahviakin saavansa!)

Tässä muutama inspiroiva kuva oman ideoinnin alkuun (klikkaa linkkejä):

TeaCup pouch , lisää teepussukoita , tälläisenkin voisi täyttää teellä?!, teerasia , rasia myös ja tässä vielä tunnelmia.

Innostuithan mukaan?! Ilmoittaudu kommenttilaatikkoon sekä lähetä vielä tietosi (osoite+ sähköposti+ blogiosoitteesi) minulle sähköpostilla katjatoisenmilla ät luukku piste c o m.

Aikaa ilmoittautua mukaan 15.9. asti ja postitus voisi ajoittua lokakuun toiselle tai kolmannelle viikolle. Tarkennan yksityiskohtia sähköpostitse. Toiveitakin saa esittää vaihdon suhteen :)

EDIT: Kangaskasalta tuli ehdotus, että kaikki mukaan tulevat paljastavat blogissaan kolme omaa suosikkimukiaan tai yhden jos muita ei ole. Kuppikuvat siis kehiin :) !

1. Kirsi

2. Esteri

3. Junipa

4. Nallu

5. Millam

6. Annifanni

7. Kangaskasa

8. Tiina 

9. Vasilisa

10. Perhosefekti

11. Marle

12. Maisa

13. Mimiko

14. Wiiks

15. Annehelena

jne.