Matkavalokuvien setvimisen ohella olen myös jatkanut ja yrittänyt ottaa kiinni aiemmin aloittamiani projekteja, 52Q mini art journalia ja ABC´s of me art journalia.

Ensiksi mainitussa uusi kysmys annetaan joka viikko. Kirimättä on viiden tagin verran (aion ottaa kiinni). Viimeisimmän valmiiksi saamani yhteydessä kysymys kuului: Mikä pitää minut valveilla öisin? Tagin etupuolen kollaasini

1240648845_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

ja takapuolella oleva vastaukseni on luettavissa täällä

Muut tähän projektiin liittyvät tagit, 9 kpl, ovat nähtävissä täällä. Kuvia voi klikata isommiksi.

ABC´s of me art journal odottaa uusinta sivuaan aiheella onnellisuus. Aloitin sivua, mutta päädyin repimään sen kokonaan irti -uusi yritys! Tässä puolestaan sivuni (vanhassa itsetehdyssä osoitekirjassani) annetulla sanalla "Elude"

1240649837_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämän sivun kohdalla leikkelin sivuun reikiä... Mielikuvistusta kehiin ja reikäinen sana paljastuu sanaksi imagination -milelikuvitus. Vältä todellisuutta käytä melikuvitusta. Pohjaan käytin puuvärejä, vesivärejä, gessoa, akryylivärejä ja glitteriä. Kärpässieni on kiiltokuvasta, muut kollaasikuvia eri arkeilta.

Muita projektin sivuja täällä. Klikkaus suurentaa.

Tiesittekö muuten, että glitteri on jo vanha keksintö vuodelta 1934? Wikipedissa lisää.

Hmm... sitten ne edistymättömät projektit. Osallistuin Sannikan Listamaniaan, mutta vielä listani eivät ole päässeet suunnittelua pidemmälle. Tämän haluan edelleen toteuttaa, mutta ensin pitäisi saada otettua valokuvia ja tulostaa niitä. Niin ja meillä ei edelleenkään ole tulostinta kotona...