Käväisin perjantaina kurkistamassa kirja-alennusmyyntiä. Olen aina pitänyt kirjoista ja niitä ei voi olla liikkaa. Varsinkaan jos ne ovat inspiraationlähteenä kädentaitoihin. Tilkkukirjoja en tällä kertaa löytänyt, mutta laajensin käsityökirjastoani neulonnan suuntaan. (Yleensä kyllä puhun kutomisesta puikoilla... mutta jos nyt yrittäisi laittaa termistöä oikein ;) )

Ostin taannoin tuon Virkkaajan käsikirjan. Ja sitä ennen Novitan lehden. Molemmissa ihania ohjeita...IIH...Tein lehtitilauksen Novitasta ja tästä se korttitalo sitten levisikin...Käsiini tarttui nyt Stitch`n Bitch, Neulojan käsikirja. Että josko sittenkin aloittaisin myös tuon neulomisen vaikka pitkän aikaa ajattelinkin (yläasteen villapaitaprojektin jälkeen), etten enää puikkoihin tartu! Ok, puikot takaisin kehiin! Varsinainen aleostokseni tämän myönnytyksen jälkeen, puoleenhintaan, oli Kivoja kuteita -kirja, jossa on iloisen värikkäitä ja helppoja neulemalleja. (Ensiksi mainittu kirja oli toki normaalihintainen.) Tämä on muuten ihan minua itseäni, jos jotain harrastan, harrastan sitä täysillä ja mm. kaikki mielenkiintoinen kirjallisuus on hyvä löytyä hetimiten omasta hyllystä, puhumattakaan materiaaleista... 

Tilkut ovat kuitenkin tilkkuja edelleen ja poimin hyllystä mukaani Quilting Arts -lehden. Aah!

354360.jpg

Ja kyllä minä muistan tuon Uuden Vuoden lupauksenkin (!) vaikka haalinkin uusia haasteita. Ajattelin tänään tikuttaa Twin Peaksin aikana yhtä keskeneräistä neulahuovutusta. Niin ja onhan tuo Project Spectrumkin yksi lisäinnoittaja laajentamaan käsityötekemisiäni lankojenkin suuntaan :)

Ja kyllä, se 5000 arvonta on tulossa!