Kärpäspapereita ei tällä kertaa tarttunut ensimmäistäkään Tampereen kädentaitomessuilla mukaan, wow, voittaja olo! (Tämä edellytti kyllä ripeää ohimarssia osastoilla, joista pilkotti tilkkuja tai kangasta.) Kassi tyhjänä en kuitenkaan poistunut... Aloitin kierrokseni C-hallin kädentaitokirjojen tarjonnasta. Mukaani päätyi ahkeran selailun jälkeen vain yksi kirja. Viime vuonna oli toisin ;)

2064976.jpg 

Seuraavan ostoksen tulin tehneeksi nukketohtorin vastaanotolla... Ja kyllä, harkitisin ostostani, uskokaa tai älkää! Ja en kadu.

2064982.jpg

2064979.jpg

Hmm... siis aito steiff. Taustalla ostamani kirjan yksi aukeama. Unicef- osastolla oli aivan ihania nukkeja! Tuin lasten rokotuskampanjaa ja ostin yhden hurmaavan nuken. Toivottavasti Unicef sai muuten osaston ilmaiseksi kädentaitomessuilta!

*  

Minä pääsin visiteeraamaan messuilla kutsuvieraslipun turvin. Lipun sain onnenkantamoisella Keijukammarin Tanjan järjestämästä lippuarvonnasta. Tanja olikin mukava tavata viimevuotiseen tapaan messuilla :) Hänen osastollaan oli myös inspiroivia leimasimia. Näitä täytyy päästä kokeilemaan pian!  

2064973.jpg

Suosittelen muuten tutustumaan Keijukammarin internetpuotiin!!! Ystävällinen palvelu on taattu :) (Tämä muuten ei ole maksettu/lahjottu mainos, vaan ihan vapaaehtoinen oman mieleni mukainen.)  

*

Mukava messupäivä kokonaisuudessaan. C-hallissa oli tällä kertaa enemmän inspiraatiota kuin päähallissa...