Maanantaina postilaatikossa pullotti paketti salaiselta askarteluystäväni ja juurikin syntymäpäivänäni (19.3.) !!! (Mistähä lieni sayni ko. päivän selvittänyt?!) Paketissa oli myös suljettu kuori varoituksella " Sisältää arkaluontoista tietoa say:n henkilöllisyydestä". Jopas rupesi jännittämään, kuka onkaan kaikkien ihanuuksien takana?! Ja samalla tuli vähän haikeuskin, että nyt se sitten selviää... Säästin kirjekuoren viimeiseksi ja ihastelin paketin upeaa r u n s a s t a sisältöä:

462359.jpg

Sayni omin käsin tekemä kännykkäkoru nimelläni ja helmienkelillä varustettuna, käsintehtyjä papereita, läpikuultavia askartelukuvioarkkeja, askartelupapereita vino pino, ääriviivatarroja, kiilleliimasetti ja ohhoh vielä oli tilkkukirjakin mahdutettu mukaan!!!

462362.jpg

Pantteripussi ei ehtinyt kuvaukseen, se tuli mutusteltua siltä istumalta ;) Ja sitten se salainen kuori:

462361.jpg

Arkaluontoisessa kuoressa oli ihana itsetehty  3D- nallekortti  ja se salaisempaakin salaisempi henkilöllisyys... Saikohan sen paljastaa tässä? No tarkistetaan asia ensin ja lisätään tieto jälkeenpäin jos... ;)

Yhteenvetona sanottakoon että MINULLA OLI NIIIIIN IHANA SAY, ETTÄ OLTIIN TÄYSIN OFF THE SCALE !!!! Sana  täydellinen on aikas lattea ilmaus tässä yhteydessä. HURJAT KIITOKSET HALAUKSILLA!!!!