Sukkakarhu tervehtii blogistanilaisia.

444007.jpg

Onkohan kaverin jalka vaihtunut valmistusvaiheessa? Vai maalipyttyynkö on astunut? No tällä kertaa se on tarkoituksellista. Tuota harmaanruskehtavaa mohairia ei ollut tarpeeksi ko. karhuun ja niinpä otin mukaan oranssimustaa mohairia, joka on samantyylistä. Mielessä käväisi myös harlekiininalle ts. nalle, jonka osat olisivat olleet puoliksi näitä kahta väriä, mutta pitäydyin sukkakarhussa ja olen tyytyväinen lopputulokseen.

Kaava poikkeaa jonkin verran aikaisemmista kaavamalleista, joilla olen nalleja ommellut,  ja kaavassa olisi mielestäni parantamisen varaa parissa kohdin. Tämä on kuitenkin perinteisen/ klassisen nallen kaava. Sukkakarhu on isoin tähän mennessä ompelemistani nalleista, n. 30+ cm. Harvemmin olen laittanut kynsiä karhuilleni, tälle kuitenkin ehdottomasti. Karhulaista on myös krumeloitu (=turkkia nypitty).

444008.jpg   

Jälleen kerran materiaaleina: mohairturkki, lasisilmät, puupahvinivelet, pää ja raajat mäntylastua, vartalossa täytteenä lisäksi merinovillaa, tassut armeijan "jalkarättipuuvillaa", musta villakangas ja kirjailulanka.  Ja KÄSINOMMELTU of course!