Esittelyssä Anskun kanssa suoritettu ATC-vaihto yllätysaiheella. Anskun blogisssa olikin jo pieni vihje ennen vaihdon suoritusta tulevista korteista -ja jotain upean ihanaa postista tulikin! Kiitoksia tekijälle!(Harmi että tämä kameratouhu ei anna parasta mahdollista kuvaa...) Tässä siis Anskun  Beauty kortit:

319024.jpg

Omissa korteissani idea lähti liikkeelle "photo slide"- kuvista eli läpinäkyvistä sellaisista. Korttieni aiheeksi tuli Vintage reflections ~ menneen ajan heijasteet. Koska kuvilla pystyi leikkimään, syntyi myös ajatus haamuheijastuksista ja mistäpä ne voisivat heijastua? No erilaisista peileistä ainakin... Tässä omat korttini Anskulle: (Vasemman puoleisessa on "slide" peilissä ja oikealla vintagenainen on paperikuva)  

319026.jpg

Nyt yöinspiraationi oli sellainen, että kortteja syntyi enemmänkin, slideillä oli kiva leikkiä. Tuolissa istuva haamutyttö syntyi ajatuksella "this used to be my chair" (tuoli siis kuultaa kivasti tytön läpi). 

319025.jpg

319020.jpg

Seuraavissa kahdessa on vintagenainen lisätty paperikuvana peileihin...Nuo napit on kristallia. Näihin kahteen allaolevaan en ollut ihan tyytyväinen, ne ovat vähän ehkä tyhjiä?

319021.jpg