MUOKS MUOKS...liitän tähän nyt myös omat korttini, jotka laitoin Maissille, ovat perillä :) Satukuvalla tehty "Olipa kerran..."

333684.jpg

Tämä on sitten Uni/Dream. Unethan eivät ole kovin loogisia...Saatika selviä (hieman blööri tämä kuvakin)

333568.jpg

 

Sunnuntai oli virallinen ATC- päivä. Viimeistelin kortteja ja tein jonkun uudenkin. Tänään sainkin sitten postiin neljä kirjettä ATC sisällöllä. Kuviahan niistä ei voi tänne laittaa, ennekuin ovat saajillaan perillä. Mutta tänään minä sain tälläiset kortit Maissilta! Hän olikin postittanut omat korttinsa jo perjantaina, kiva yllätys :) Sovimme aiheesta sadut/unet/mielikuvitus. Maissin ensimmäinen satukortti on nimeltään "Boo" ja traktorikortti on "come on!"

335386.jpg

Kaunis kiitos Maissille! Potissa tuli tänään muutakin, Hiekkaoliivin enkelideco. Alku oli kaunis! Kiva päästä tekemään mukaan oma enkelisivu.

Eilen aloitin ATC-rumban jälkeen TWIN PEAKSia katsoessani vihdoin sen "maailman helpoimman" huvin virkkauksenkin Novitan ohjeella ja teddylangalla. Ihanaa! Kävin virkkausinnon johdosta tänään myös kirjakaupassa etsimässä virkkaajan käsikirjaa "Koukussa". Olivat loppu, mutta torstaina pitäisi sitten kirja saada. Lidl on kirjakaupasta muutaman askeleen päässä ja kävin sitten sielläkin. Tuikitarpeellisia nämäkin ;)

335384.jpg

Ps. Huominen ATC-päivitys vaihdoista voi jäädä seuraavaan päivään. Mieheni nappaa kannettavan kainaloonsa työmatkalleen ja niimpä minä sitten pyörittelen välillä virkkuukoukkua!