Olimpa minäkin Tampereeen kädentaitomessuilla kuten moni muukin. Viimevuonna mainitsin pari sanaa Himoshoppailija matkustaa -kirjasta ja shopaholic-piirteistä. No, tänä vuonna kävin messuilla kahtena päivänä (toisena päivänä kutsuvieraslipun turvin) ja ehkä se mopo tosiaan karkasi käsistä hyvästä etukäteissäästöbudjetoinnista huolimatta...

Perjantaina, heti ovien avauduttua, suuntasin ensimmäisenä C-hallin kirjamyyntiosastoille ja tein oikein monen monta houkuttelevaa löytöä. Pulmeerasin kirjoja ainakin tunnin, kun yritin päättää mikä on järkevää hankkia omaan kirjahyllyyn ja minkä voisi jättää ostamatta. (Luen paljon ja kirjahan on aina hyvä sijoitus ;))

No, Tone Finnangerin Tilda-kirjat voinee tunnustaa, niistä pitää moni muukin. Varsinkin kun säästin 48 euroa, siis todellakin "Sew pretty homestyle"-kirja maksoi vain 20 euroa, kun KO. KIRJA maksaa Sinooperissa 68 euroa!!! (Siellä se on kovakantinen ja norjankielinen nimellä Tildas hus, mutta aivan samansisältöinen!) Samaan syssyyn ostin Satumaisen talvenkin :)

1069179.jpg

Seuraavana voisin tunnustaa arktofiilinä karttuttaneeni nallekirjastoani kahdella opuksella...

1069174.jpg

C-hallin kierrettyäni vein painavahkon kirjakassini (olihan siellä painanva Novitan ilmaislehtikin; syksy2006 numero) narikkaan takin seuraksi. A-halliin astuessani olo olikin kevyt, ikäänkuin en olisi ostanut vielä mitään, kun ei ollut mitään retuutettavaa käsipuolessa ;) Hih itsensä pettämistä parhaimmillaan!

Mukaani löytyi  vielä tilkkukankaita ja leimasiamia...

1069628.jpg

1069173.jpg

Puuleimasin jäi ostamatta...höh...Toisena päivänä niitä ei enää ollutkaan

Joululahjoja löytyi nelisen kappaletta, esim. Globe Hopesta. Niistä ei ole kuvia, jottei tule vahinkoja ;) mutta se viimeisin tunnustus; kaikkea ostamaani en kehtaa esitellä vaikka se "omana päiväkirjamuistomerkintänä" olisinkin ihan kiva tehdä. Kirjoja oli vielä enemmän kuin kuvissa... gosh!

ps. pilkettä silmäkulmassa!