Tämä kysymys oli pohdittavana viikolla kaksi mini art journal -haasteessa. Mielenkiintoinen kysymys, vastausta ja tagin työstämistä piti miettiä hetken verran. Jatkoin samankokoisella pohjalla. Muutos ilmanalassa on huomattaissa edelliseen verrattuna. Olisiko ukkonen nousemassa?

Am I afraid of change?

Minulla on positiivinen elämänasenne kaikenkaikkiaan ja yritän olla positivinen myös sen negatiivisen kohdalla. Positiivinen ajatteluni taitaa tulla journalistakin läpi... Eli vastauksena kysymykseen: En pelkää muutosta, koska muutoksen jälkeen on kasvua. Arvostaakseen elämää tulee ottaa vastaan myös vesipisaroita. Loppujen lopuksi olemassa on positiivisia muutoksia. Paljon niitä.  Kahden viimeisen lauseen osalta muotoilin tekstin hieman toisin kuin oli alkuperäinen suunnitelma, koska leimasin sanat "grow" ja "positive" etukäteen...kirjoitustila loppui hieman kesken siis.

Journal -puolen tekemiseen käytin aakkosleimasimia ja mustetta, vaaleanpunaista (!)akryyliväriä, puuvärejä ja kirjoittamiseen sitä "huonoa mustaa kynää" mitä edellisessäkin journalissa ;)

Ja olen edelleen aivan innoissani tästä projektista!!!